startservice problem

Hi,
I managed to get CreateService to apparently work (Valid handle). However
there remain two anomalies.

  1. When I execute CreateService, I don’t see any changes in the registry
    (under hkey_local_machine/current_control_set/services

  2. StartService fails with an errorcode=2 (File not found).

This makes no sense. Can someone help me?

Rajeev

If it were done when 'tis done, then 'twere well it were done slowly
…but vigorously


Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com/intl.asp.

The driver hasn’t been installed properly …check the inf files … the entry
“hkey_local_machine/current_control_set/services” should have been created
upon installation itself . This registry entry is not supposed to get
created with your call to CreateService API if that is what you meant.

Check also for the starttype info in the inf … whether it is Demand/Auto or
manual start …

Arup

-----Original Message-----
From: Rajeev Rao [mailto:xxxxx@hotmail.com]
Sent: Tuesday, March 26, 2002 8:42 PM
To: NT Developers Interest List
Subject: [ntdev] startservice problem

Hi,
I managed to get CreateService to apparently work (Valid handle). However
there remain two anomalies.

  1. When I execute CreateService, I don’t see any changes in the registry
    (under hkey_local_machine/current_control_set/services

  2. StartService fails with an errorcode=2 (File not found).

This makes no sense. Can someone help me?

Rajeev

If it were done when 'tis done, then 'twere well it were done slowly
…but vigorously


Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com/intl.asp.


You are currently subscribed to ntdev as: xxxxx@quark.co.in
To unsubscribe send a blank email to %%email.unsub%%